Vásárlási információk


Kedves Partnerünk!


Engedje meg, hogy az alábbiakban tájékoztassuk Önt a vásárlás módjáról:

· A vásárlás önkiszolgáló rendszerben történik. Esetleges kérdéseikkel bátran forduljon telepi és irodai munkatársainkhoz.

 
· Vásárláshoz a kocsi tárolóban elhelyezett kék kézikocsikat vagy a fehér golf kocsikat lehet igénybe venni a vásárlók saját felelősségére, a kisautókhoz további CC-kocsik köthetők a nagyobb növények mozgatásához. A kiválasztott árut a kijáratnál lévő sávok egyikébe kérjük elhelyezni. A felrakodásra a saját használatunkban lévő, ingyenes, tágas parkolóban nyílik lehetőség.
 
· A telephelyen teljes kamerás megfigyelés történik, a felvételeket rögzítjük, amihez kérjük minden vásárló és beszállító szíves hozzájárulását.
 
· A kézikocsis kijárat után a parkolóban alkalomszerűen darabszám és kód ellenőrzést tartunk, megértését köszönjük.
 
· Teherautós szállítás kizárólag a teherkapun történik a tehergépkocsi ellenőrzése után. 
 
· Kertészetünk nagykereskedelmi jellegének megfelelően számos növény ládás kiszerelésben vásárolható. Ha ilyen növényt választ, kérjük, megbontatlanul, csere nélkül tegye a kiskocsikra.
 
· A cégünk saját logójával ellátott ládái elvitel esetén M10: 1000,- ill. M30: 1500,- Ft + ÁFA értékben kerülnek felszámlázásra.  A visszaszolgáltatott ládákról szíveskedjen számlát kiállítani, csak és kizárólag számla ellenében áll módunkban visszavenni ezeket.
 
· Az utolsó ágyás N1-20, közötti terület a rendelésre érkezett, félrerakott növények helye, kérjük Önt, hogy innen semmiképpen ne válasszon árut!
 
· Megkönnyíti és meggyorsítja csapatunk munkáját, ha a kocsikra fajtánként, átláthatóan, jól számolhatóan pakolnak.
 
· A fizetés a pénztárban, készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. Minimális vásárlási összeghatár nincs.
 
· Kertészetünk működési rendjéből adódóan kölcsönzés céljából árut kiadni nem tudunk.
 
· Reklamációt a pénztártól való távozás után nem áll módunkban elfogadni.
 
A sikeres együttműködés reményében szeretettel várjuk Önt kereskedésünkben!