PROFI PARTNER 2003 KFT.

PROFI PARTNER 2003 KFT.            

 

Díszfaiskolai nagykereskedés és Vállalkozói diszkont - Nálunk sokszínű a zöld!

A Profi Partner 2003 Kft. 2003-ban alakult négy magyar faiskola elhatározásából, majd 2004 szeptemberében nyitotta meg kapuit Szigetszentmiklós határában. Fő tevékenységünk a díszfaiskolai termékek nagykereskedelmi értékesítése, belföldön és külföldön egyaránt.

Cégünk eddig kizárólagosan nagykereskedésként működött így csak kertészeti jellegű tevékenységi körrel rendelkező vállalkozásokat szolgáltunk ki – kertészeti árudákat, kertépítőket, virágboltokat, faiskolákat, ingatlankivitelező és -beruházó cégeket-.

2017-ben úgy döntöttünk, hogy 2018-tól egyedülálló faiskolai választékunkat és infrastruktúránkat megnyitjuk Magyarország vállalkozásai előtt. Minden érvényes adószámmal rendelkező vállalkozó és vállalkozás regisztrációt követően diszkont áron vásárolhat több mint 40 hazai és külföldi faiskola óriási növénykínálatából.

3 hektáros kereskedésünkben kényelmes, modern vásárlási körülmények, jól képzett és segítőkész szakemberek, valamint jó megközelíthetőség vár minden hazai és külföldi vállalkozást.
Célunk az, hogy a vásárlóink számára a régió legvonzóbb lokációjává váljunk.

Legfontosabb törekvésünk, hogy a díszfaiskolai termékkörben az elérhető legjobb áron, kiváló minőségben a lehető legszélesebb választékot kínáljuk partnereinknek.

Fontos számunkra, hogy vevőink egy beszerzési csatornán a munkájukhoz szükséges szinte minden kelléket be tudjanak szerezni, ezért a növényeken túl forgalmazunk virágföldeket, tőzegeket, fenyőkérgeket, és műanyag cserepeket.

Területünkön több önálló szakbolt is működik, hogy egy helyen minél szélesebb választékot találjanak partnereink.


A Monardella Kft. kertészeti és mezőgazdasági öntözéstechnikai felszereléseket forgalmaz.

A Prenor Kft. kertészeti üzletében teljes választékban kaphatóak az Everris műtrágyák és kiváló minőségű fűmagok.

A Deco-Stones széles választékban kínál a kertépítésben használható kőtermékeket: szoliter díszköveket, talajtakaráshoz használható díszkavicsokat, speciális gabion elemeket.