Gyakran ismételt kérdések

 

 1. Milyen feltételekkel regisztrálhatok, vásárolhatok?

  Nagykereskedésünkben kizárólag cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki. A megfelelő tevékenységi kört igazoló okiratot személyesen, email-ben (beszkennelve) eljuttatva hozzánk pár perc alatt beregisztráljuk Önt és vállalkozását.


  2. Milyen cégpapírok szükségesek a regisztráláshoz, vásárláshoz?

  Cég esetén a cégkivonat, egyéni vállalkozás esetén a vállalkozói igazolvány szükséges. Az okiratot személyesen, email-ben (beszkennelve), pár perc alatt beregisztráljuk Önt és vállalkozását.


  3. Egyéni vásárlóként vásárolhatok-e?

  Cégünk kizárólagosan nagykereskedésként működik, kizárólag cégeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki. Egyéni érdeklődők a kiskereskedelmi partnereinknél tudnak vásárolni.


  4. Milyen fizetési módok lehetségesek?

  A készpénzes fizetés az általános fizetési mód, az áru átvételekor a helyszínen. Ezen túl lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Nagyobb megrendelés esetén megállapodás szerint a fizetés történhet előreutalással is, előlegszámla ellenében.


  5. Fizethetek-e bankkártyával?

  Természetesen van bankkártyás fizetési lehetőség.

  6. Fizethetek-e átutalással?


  Nagyobb megrendelés esetén megállapodás szerint a fizetés történhet előreutalással, előlegszámla ellenében.


  7. Van-e lehetőség mennyiségi kedvezményre?


  Kiemelkedően nagy mennyiségű áru megrendelésekor vagy összegyűjtésekor egyéni megállapodás lehetséges. Konkrét helyzetben a cégvezetővel lehet személyesen egyeztetni.


  8. Elérhető-e valahol mindig friss árlista és készletlista?


  Weboldalunkon megtekinthető folyamatosan frissített ár- és készletlistánk, a www.profipartner.hu oldalon, a Webáruház–Termékeink menüpont alatt. Ez a szolgáltatás csak regisztrált viszonteladó partnereink számára elérhető. Az új érdeklődők számára a regisztrálás előtt termékeink jegyzéke tekinthető meg.


  9. Vállalnak-e házhozszállítást?


  Az árut a telephelyünkön adjuk át.


  10. Vállalják-e a növények beültetését?


  Cégünknek nincs ilyen szolgáltatása, de igény esetén kertépítő, kivitelező partnereink közül tudunk ajánlani helyileg megfelelő vállalkozást.


  11. Van-e lehetőség növénykölcsönzésre?


  Speciális beszállítási rendszerünk miatt erre sajnos nincsen lehetőség.